Diana

Wat nog meer

2018

Juridisch adviseur

Naast roeikussens verkopen kan ik natuurlijk wel iets meer. Vanuit mijn studie en interesse -vooral mijn onderzoekend vermogen- geef ik ook juridisch advies. Ben ik bedreven in het voeren van bemiddeling tussen partijen. Voor informatie kunt u altijd contact met mij opnemen over de mogelijkheden.

2002 tot heden

Ondernemer

In al die jaren heb ik niet stil gezeten en heb ik veel gedaan binnen het roeien en ook daarbuiten. Watersport zit echt in mij. Vanaf 2002 run ik samen met Roland van Malsen al een jachtbetimmering in Makkum. Vooral Roland is bedreven in het verwerken van al die materialen en ik was de vraagbaak, administratie en ondersteuning in vele werkzaamheden. Zo ook het vervaardigen van roeiriemen die vele van jullie vast wel eens vast hebben gehouden. Deze kan ik natuurlijk alleen maar aanbevelen. Daarnaast natuurlijk de ontwikkeling van de bekende roeikussens waar vooral voor de HT veel aftrek heeft. 

About Me

Vanaf mijn jonge jaren ben ik al te vinden op het water. Vroeger met mijn ouders en broer en zusje op een zeilboot door heel Nederland en België. Nu samen met mijn vader en vrienden in een roeisloep. Een echte waterrat kun je wel stellen. Het zeil is verruild voor de riemen van Van Malsen jachtbetimmering en nu in rust en toekijken vanaf de wal. Aanmoedigen van mijn vriend en al de andere roeiverslaafden.

 

Hobby's

2015-2019 (hopenlijk)

NHL Stenden HBO-rechten

2014-2018

FSN algemeen bestuurslid

2006-2018

Actieve roeier of stuur binnen het sloeproeien

Skills

Roeier 54%
Stuur 91%
Verkoper roeikussens 91%
Actief 63%
Ondernemer 77%

Contact